Hola ny här! Tjecka gärna in …

Hola!

Jag bestämde mig för att starta en blogg och här är jag! Vet inte riktigt vad jag ska skriva om men kanske skriver när jag ridit nån gång eller så. Om nån läser det här (vilket jag hoppas) så….. fortsätt läs.

Jag har en katt och en häst, katten är en ragdoll och hästen är en fjording<3 Hästen heter Yuri (betyder Lilja på japanska btw) är ett sto är lite rund om magen och är en fin liten busig och lat rödblack och hon är född 2008 så hon är 9 år. Jag tror att hon är 147 cm i mh.Katten heter Benny och han är bara 2 söta år. Blå ögon,Väldigt gossig<3IMG_0003IMG_0009

Juletider nu och har bara suttit upp julstjärnan i mitt föster än och våran gran åker nog inte upp förens 3:e advent, men men lite julglitter kan väll inte skada någon;D Älskar julen<3 I år är faktiskt första året jag lärt mig gilla lussebullar!! Välli gott,Lucia är det ju idag!! 13 december. Luciatåg har man sett idag. Så mycket ksk man inte firar Lucia men det är ju ändå bara en gång per år.Det kan ju vara lite mysigt sådär. Härlig stämning, känns att det börjar bli jul.Och som ett litet tips till dig som vill vara lite finare nu vid jul så kan jag tipsa om NYX`S tame and frame browpomade. Ville bara tipsa om den då den är billig och bra! Inte för att den har något med jul o göra haha. Och jag vill bara säga att det är så mysigt att bara ta på sig myskläder krypa ner under täcket titta på yt hålla på med datorn o bara njuta<3<3 Vi får passa få medan snön är kvar!Det ända som saknas är en stor kopp med varm choklad och mitt JULGLITTER!!

tumblr_ohtccmSQ8Z1u23hdjo1_500

Nu börjar batteriet ta slut men första inlägget,gick ksk sådär jag vet inte haha. Ganska kort men har inte riktigt något att skriva om just nu,ses snart /om någon läser det här haha men det hoppas jag iaf.

Bye!<3

blogstats trackingpixel

En reaktion på “Hola ny här! Tjecka gärna in …

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>